Caută pe acest blog:

20 mai 2011

Şcoala pentru manageri

     Cu toţii visăm la o afacere profitabilă, iar mulţi dintre noi chiar îşi pot îndeplini acest ideal. Însă chiar şi în aceste condiţii, este nevoie de multă muncă şi pricepere pentru a menţine afacerea la standardul dorit. Un management de calitate atrage după sine şi succesul afacerilor.

    În acest sens, Uniunea Europeană, prin intermediul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane sprijină “Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM) cu o finanţare de aproximativ 18 milioane lei. Este vorba despre proiectul Online Business School care îşi propune să îndrume 6000 de manageri şi lideri de afaceri din IMM-urile din România.

    Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcţii de conducere din companiile mici şi mijlocii din România vor beneficia gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale. ICIMM va fi implementat în etape pe parcursul următorilor doi ani sşi jumătate.

    Cursurile vor fi disponibile online prin intermediul platformei de e-learning dezvoltată pentru Online Business School. Acestea se vor concentra pe îmbunătăţirea abilităţilor manageriale generale, administrarea optimă a unor arii profesionale specifice (precum leadership, marketing, vânzări), susţinerea antreprenoriatului în mediul economic românesc (contabilitate şi aspecte juridice), dezvoltarea abilităţilor de monitorizare a afacerii (precum pregătirea unui plan de afaceri sau a unui buget), îmbunătăţirea capacităţii de operare PC sau dezvoltarea cunoştinţelor de limbi străine.

    Parteneri în acest proiect sunt Romtelecom Business Solutions, Bluepoint IT şi OTE Academy care vor fi responsabile de coordonarea proiectului, furnizarea serviciilor IT şi training vocaţional.

    Mai multe informaţii cu privire la acest proiect, cursuri şi condiţii de înscriere se găsesc pe site-ul www.bizschool.ro .

    Sursa: www.wall-street.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu