Caută pe acest blog:

11 martie 2014

Bucharest Summer University 2014


Studenții facultăților de Științe Economice au oportunitatea de a participa, în perioada 10 - 24 August, la unul dintre cele mai mari programe educaționale pe plan internațional. Este vorba despre școala internaționala de vară Bucharest Summer University care în acest an organizează cea de-a 10-a ediție de acest gen.

Acest program, organizat anual, își propune dezvoltarea perspectivelor participanților prin dialog și dezbateri cu specialiști atât din mediul academic, cât și din mediul de afaceri.  Evenimentul și-a câștigat faima prin numărul mare de țări participante, precum și prin numărul mare de studenți înscriși.

Tema din acest an este "Provocări și oportunități financiare pentru o economie competitivă" și pe lângă cursuri vor fi organizate activități distractive ți seri temative cu scopul intensificării interacțiunii și comunicării dintre participanți.

Recent s-a dat și startul înscrierilor, iar pentru a afla modalitățile de aplicare și multe alte detalii, accesați site-ul oficial al școlii de vară Bucharest Summer University.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu