Caută pe acest blog:

4 mai 2012

Programul “Tineri Antreprenori de Succes”


Pentru acei tineri absolvenţi sau studenţi care au idei de afaceri şi doresc să demareze o afacere, însa nu dispun de cunoştinţele şi sprijinul financiar necesar, programul Tineri Antreprenori de Succes iniţiat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, alături de partenerii săi: Junior Chamber International România, Extreme Training şi Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România, reprezintă o soluţie optimă.

Programul cofinanţat  din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, oferă tinerilor oportunitatea de a câştiga 10.000 de euro la finalul programului precum şi numeroase cunoştinţe. Trebuie doar să participaţi la sesiunile de training intensiv pe teme precum: iniţierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect şi managementul resurselor umane.

La încheierea evenimentului, 5 dintre cei mai buni tineri participanţi vor primi suma de 10.000 de euro, precum şi consultanţă în demararea propriilor afaceri. Programul se desfăşoară în perioada 20 aprilie – 10 iunie în diverse regiuni din ţară. Numărul de participanţi pentru fiecare regiune este de 125.

În regiunea Vest  cursurile se vor desfăşura în Timişoara, Reşiţa şi Petroşani:
·         3 grupe de câte 25 cursanţi - Timişoara, perioada 25 – 27 mai
·         1 grupă de câte 25 cursanţi - Reşiţa, perioada 25 – 27 mai
·         1 grupă de câte 25 cursanţi - Petroşani, perioada 25 – 27 mai

Pentru informatii suplimentare, nu ezitaţi să vizitaţi site-ul www.antreprenoridesucces.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu