Caută pe acest blog:

10 octombrie 2011

Posibilităţi de angajare în luna octombrie

Începem săptămâna cu noi informaţii privind oportunităţile de angajare în această perioadă. Agenţiile pentru Ocuparea Locurilor de Muncă ne ţin la curent în ceea ce priveşte locurile de muncă scoase la concurs de agenţii economici.

Potrivit ultimelor informaţii oferite, aflăm că peste 10.000 de locuri de muncă sunt disponibile pentru persoanele necalificate şi peste 600 de posturi libere pentru cei cu studii superioare. Cele mai multe oferte se anunţă în judeţele Dolj, Iaşi, Timiş şi Cluj precum şi în capitală.

Locurile de muncă pentru care puteţi opta în cazul în care aveţi studii superioare terminate, sunt: ingineri în mecanică, industrie, agricultură, producţie sau automatizare, programatori IT, contabili sau economişti, precum şi diverse posturi în domeniul resurselor umane sau relaţii cu publicul.

În ceea ce priveşte persoanele cu studii medii, aceştia au la dispoziţie un număr mai mare de posturi disponibile  ca şi muncitor în industria de îmbrăcăminte şi confecţii, lucrător comercial, şofer, curier, cofetar, vânzător, agent de securitate etc.

Pentru a vizualiza lista completă a locurilor de muncă vacante şi procedura de depunere a cererilor de angajare, accesaţi pagina de internet a ANOFM, www.anofm.ro , unde găsiţi link-uri către site-urile agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă. În cazul în care aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să vă adresaţi persoanelor de contact ale agenţiilor pentru clarificarea problemelor.

Sursa: www.anofm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu