Caută pe acest blog:

18 iunie 2012

Congresul profesiei contabile din România 2



După cum bine ştim, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România constituie principalul organism care gestionează profesia contabilă din România, recunoscut la nivel internaţional.

La fiecare doi ani, CECCAR organizează aşa numitul Congres al profesiei contabile din România la care participă nume mari din domeniul contabil, atât din plan naţional, cât şi internaţional. În cadrul acestor congrese, care au deja tradiţie la nivel mondial, se dezbat diverse teme din domeniul contabilităţii şi al profesiei contabile.

În acest an, CECCAR va organiza în perioada 7-8 septembrie o nouă ediţie a congresului cu tema „Guvernanţa corporativă şi profesia contabilă, competenţă şi responsabilitate”, la care sunt aşteptaţi peste 1.500 de invitaţi. Scopul acestor reuniuni îl reprezintă încercarea de a pune bazele unei noi culturi în profesia contabilă, dar şi pentru a găsi soluţii pentru problemele actuale din domeniu.

Cei care doresc să participe la congresul din acest an desfăşurat la Centrul Internaţional de Conferinţe din Sinaia, sunt rugaţi să completeze şi să trimită formularul online de pe portalul evenimentului, www.congres2012.ceccar.ro, secţiunea înregistrare.

Sursa: www.ceccar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu