Caută pe acest blog:

20 aprilie 2012

Top Talents România 2012


Pe final de săptămână, avem veşti bune pentru tinerii înzestraţi cu abilităţi deosebite şi care au avut rezultate academice deosebite. Este vorba despre cea de-a cincea ediţie a evenimentului Top Talents România 2012 organizat de Catalyst Solutions, o companie cu experienţă în domeniul recrutării de personal.

Cei mai buni 300 de tineri din România, selectaţi dintre toţi cei înscrişi, vor avea ocazia să intre în contact direct cu 4 mari companii precum BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods şi L'Oréal care vor investi în talentul tinerilor. În cadrul acestui eveniment, vor avea loc conferinţe şi workshop-uri axate pe maximizarea şanselor de a lucra într-o companie ce investeşte în candidaţii cu potenţial.

Top Talent România 2012 va avea loc în perioada 10-11 mai, la Hotel Caro din Bucureşti. Cei care doresc să participe, îşi pot depune CV-ul şi formularul de aplicare până la data de 26 aprilie. Aşadar, dacă vă număraţi printre cei cu experienţă vastă în ceea ce priveşte activităţile în ONG-uri, schimburile culturale sau aveţi la activ numeroase studii şi burse, nu ezitaţi să vă înscrieţi în competiţia Top Talents România 2012.

Informaţii suplimentare puteţi obţine direct de pe site-ul evenimentului, www.toptalents.ro.

Sursa: www.toptalents.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu