Caută pe acest blog:

23 aprilie 2012

Conferinţa FIDEF - ediţia 14


La un nou început de săptămână, venim cu veşti legate de cea de-a 14-a ediţie din seria conferinţelor FIDEF. Federaţia Internaţională a Experţilor Contabili Francofoni (FIDEF) a luat naştere în anul 1981 şi reuneşte organizaţii profesionale contabile din ţările francofone cărora le furnizează o structură de schimb şi cooperare pentru a apăra şi promova profesia contabilă franceză şi pentru a garanta competenţa acesteia la nivel internaţional. 

Organizaţia reuneşte 30 de membri activi şi 13 membri asociaţi, reprezentând 55 000 de profesionişti din 34 de ţări de pe patru continente. Printre membrii FIDEF se numără şi Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Pentru cei interesaţi, FIDEF în parteneriat cu CECCAR, organizează la Bucureşti, în perioada 25 – 26 mai, cea de-a 14-a ediţie a conferinţelor FIDEF. Tema conferinţei va fi Cooperarea între mediul universitar şi organismele profesionale pentru consolidarea formării iniţiale şi continue în domeniile contabilităţii, auditului şi fiscalităţii.

Prin urmare, atât cadrele universitare cât şi experţii în domeniu sunt invitaţi să participe la conferinţă. Pentru mai multe detalii, consultaţi programul conferinţei FIDEF, ediţia 14.

Sursa: www.ceccar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu