Caută pe acest blog:

12 septembrie 2011

Fonduri europene pentru dezvoltarea sistemelor de comunicaţii şi tehnologia informaţiei în afaceri

Începem săptămâna cu un articol din domeniul fondurilor europene şi aflăm ce oportunităţi de dezvoltare au antreprenorii cu sprijin din partea UE.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a anunţat cu câteva zile în urmă că începând cu data de 5 octombrie a acestui an, întreprinderile mici şi mijlocii vor avea posibilitatea de a depune proiecte în ceea ce priveşte dezvoltarea sistemelor IT.

Este vorba, deci, despre deschiderea apelului de proiecte pentru Operaţiunea 3.3.1 „Sprijin pentru sisteme TIC integrate şi alte aplicaţii electronice pentru afaceri” din cadrul Domeniului Major de Intervenţie 3 „Susţinerea e-economiei”, Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”. Prin aceasta se urmăreşte creşterea eficienţei firmelor prin reorganizarea tuturor proceselor pe baza unui sistem informatic şi introducerea de sisteme TIC moderne ce încurajează inovarea şi oferă sprijin pentru deciziile managementului.
Pentru acest tip de proiecte, bugetul alocat este de 280 milioane lei. Doritorii pot beneficia de sprijin financiar cu o valoare minimă de 45.000 lei şi maximum 1.200.000 lei.

Propunerile de proiecte se înregistrează online, pe site-ul www.fonduri.mcsi.ro , începând cu 5 octombrie 2011 ora 9,00 şi se va încheia în 30 martie 2012 ora 16,30.  În termen de maxim 5 zile lucrătoare de la înregistrarea on-line, solicitanţii trebuie să depună dosarul complet la sediul MCSI respectând condiţiile cuprinse în Ghidul solicitantului pentru această operaţiune. Pentru detalii accesaţi Ghidul solicitantului pentru Operaţiunea „Sprijin pentru sistemeTIC integrate şi alte aplicaţii electronice pentru afaceri”.

Sursa: www.eufinantare.info www.fonduri.mcsi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu