Caută pe acest blog:

9 septembrie 2011

Noi locuri de muncă

Pentru sfârşitul de săptămână vă propunem un articol care să mai descreţească puţin frunţile celor împovăraţi de griji din pricina lipsei locurilor de muncă. Se pare, deci, că toamna aduce numai veşti bune  pe piaţa locurilor de muncă.

Aflăm, astfel ca hipermarketurile Cora intenţionează să se extindă în ţara noastră, în majoritatea oraşelor regionale. În acest sens, grupul va face un împrumut de peste 200 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Recosntrucţie şi Dezvoltare (BERD).

În industria IT, Huawei, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de telecomunicaţii pe plan mondial, doreşte să deschidă în România, un centru de suport global cu un număr de angajaţi de peste 1.500 de persoane.

În ceea ce priveşte piaţa auto, avem veşti bune din partea companiei italiene Pirelli specializată pe fabricarea anvelopelor. Grupul Italian a investit în fabrica de anvelope de la Slatina şi urmează să facă noi investiţii pentru extinderea fabricii şi creşterea capacităţii de producţie.

Japan Tabbaco International (JTI) ce deţine o fabrică de ţigarete în Bucureşti, vizează extinderea halelor de producţie şi ,deci, creşterea numărului de angajaţi cu până la 150. Ca urmare a extinderii, primele angajări se vor face la finele lunii septembrie a acestui an.

Şi ultima, dar nu cea din urmă, Preh România, filiala companiei germane, cu sediul la Ghimbav, cunoscută pentru producţia de componente auto îşi va mări numărul de angajaţi cu peste 200 de persoane ca urmare a extinderii fabricii.

Pentru cei cărora acest articol le-a stârnit interesul, sunt rugaţi să viziteze site-urile oficiale ale companiilor pentru a fi la curent cu detalii privind recrutarea angajaţilor. Mult success!

Toate acestea fiind spuse, echipa C&D Executive Consulting vă urează un sfârţit de săptămână minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu