Caută pe acest blog:

6 septembrie 2011

Cursuri de formare profesională în luna septembrie

Începem săptămâna cu noutăţi din domeniul pieţei forţei de muncă. În acest sens, cei care se află în căutarea unui loc de muncă, însă necesită obţinerea unor calificări sau atestate de specialitate, pot profita de cele peste 200 de cursuri de formare profesională puse la dispoziţie de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit comunicatului de presă emis de agenţie, 4.300 de persoane pot beneficia de cursuri gratuite de formare profesională. Cursurile se vor desfăşura în toate judeţele ţării, cu precădere în Braşov, Bihor, Iaşi şi Dolj, şi vor acoperi toate domeniile de activitate de la bucătar sau comerciant, până la contabil sau inspector de resurse umane.

Persoanele interesate se pot înscrie la agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă. Informaţii suplimentare privind participarea la aceste cursuri puteţi obţine de pe site-ul oficial ANOFM, www.anofm.ro. De asemenea, pentru a consulta prognoza cursurilor de formare din luna septembrie şi domeniile de activitate acoperite accesaţi link-ul cursuri de formare profesională – semptembrie 2011.


Sursa: www.anofm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu