Caută pe acest blog:

14 septembrie 2011

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Dat fiind faptul că ne confruntăm cu o situaţie dificilă pe piaţa forţei de muncă prin posibilităţile reduse de angajare, în special în rândul proaspăt absolvenţilor, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru absolvenţi.

Bursa locurilor de muncă se adresează, în special persoanelor care au încheiat fie studiile liceale, fie postliceale sau universitare. În acest fel, absolvenţii se pot orienta în funcţie de pregătirile fiecăruia şi în funcţie de cerinţele angajatorilor. Aceasta reprezintă totodată o ocazie pentru întreprinzători, de a-şi recruta angajaţii în mod direct, după propriile preferinţe.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 septembrie anul curent, în toate judeţele ţării. Cei interesaţi de a participa la eveniment, pot obţine mai multe informaţii despre locaţie şi profesiile căutate, pe pagina oficială a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, www.anofm.ro, sau pe site-urile agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă.

Doritorii sunt asteptaţi, aşadar, la Bursa Locurilor de Muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu