Caută pe acest blog:

1 august 2011

Cursuri de vară marca Harvard



Vom începe săptămâna cu un articol pe cât de interesant pe atât de util. Este vorba despre proiectul Aspire Academy, iniţiat de un grup de tineri, absolvenţi ai unor facultăţi de prestigiu din lume, în colaborare cu Triple Helix, o organizaţie non-guvernamentală ce promovează dezvoltarea economică din Centrul şi Estul Europei prin educaţie, stimularea antreprenoriatului şi întărirea capacităţii de conducere.

Aspire Academy constituie, de fapt, un program de vară ce oferă participanţilor oportunitatea de a învăţa tehnici şi idei de afaceri de la cei mai buni profesori, veniţi tocmai de la Universitatea Harvard. Aceasta este a doua ediţie a Şcolii de vară “Aspire Academy” care se desfăţoară în Poiana Braşov.

Cursul are loc în perioada 23 iulie-3 august 2011 şi participă peste 450 de studenţi dornici de a învaţa cele mai bune concepte de business, dar şi de viaţă.

Deşi programul de anul acesta se apropie de final, cei care doresc să se numere printre participanţi în anii ce urmează, pot accesa site-ul oficial www.aspireacademy.ro pentru a afla noutăţi legate de program şi condiţiile de participare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu