Caută pe acest blog:

29 iulie 2011

Ordinul Ministerului Finanțelor Publice privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale

Pentru finalul de săptămână am pregătit un articol referitor la ultimele modificări în materie de finanțare europeană. Astfel, potrivit unui ordin al MFP, au fost instituite noi norme de aplicare a instrumentelor structural europene.

Aşadar, pentru cei care doresc să realizeze ceva apelând la fondurile de finanțare europene, este bine de stiut că, potrivit noilor reguli, cota de prefinanțare a fost redusă de la 30% la 10%. Această cotă de prefinanțare constituie alocarea de resurse financiare provizorii pentru demararea unor activități, în aşteptarea resurselor de finanțare permanente. În plus, cota de prefinanțare urmează a fi rambursată de către beneficiari.

Reducerea cotei de prefinanțare a fost redusă ca urmare a faptului că majoritatea firmelor sau a beneficiarilor nu au respectat condițiile privind cheltuielile justificate prin documente specifice.

Pentru cei interesați se pot obține mai multe informatii urmărind link-ul Ordinul MFP nr.2.359/2011.



Sursa: www.financiarul.ro www.avocatnet.ro

Un comentariu:

  1. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere