Caută pe acest blog:

19 iulie 2011

Peste 9.500 de locuri de muncă în perioada 15-21 iulie

Vom începe săptămâna cu informații referitoare la piața forței de muncă. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, începând cu 15 iulie s-au înregistrat creșteri ale numărului de locuri de muncă disponibile.
Agenții economici au pus la dispoziție în jur de 9.700 de locuri de muncă, majoritatea dintre acestea fiind destinate persoanelor cu studii superioare. Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, acestea sunt disponibile în domenii precum inginerie, contabilitate, domeniul financiar-bancar sau psihologie. Cu toate acestea, și cei cu studii medii sau muncitorii necalificați au șanse de a-și găsi un serviciu în domeniul comerțului, industriei textile, construcții etc.
Cele mai multe locuri de muncă se înregistrează în zone precum București, Cluj, Iași și Timiș, unde numărul acestora se ridică la 557.
Persoanele interesate pot obține mai multe informații de la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă sau accesând site-ul oficial ANOFM, secțiunea locuri de muncă vacante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu