Caută pe acest blog:

28 ianuarie 2014

eMag oferă 6.000 de euro pentru idei inovatoare


Persoanele care activează în domeniul IT și se mândresc cu idei nemaiîntâlnite au acum șansa de a se face cunoscuți în cadrul competițiilor eMag Hackathon, un program național de inovație tehnologică. Programul a fost lansat în anul 2012 de către eMag, cel mai mare retailer online din țara noastră care în 2012 a vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărți, jucării sau produse cosmetice – şi a livrat 12 milioane de tone de colete în toată țara.

Până acum, inginerii IT din cadrul companiei eMag s-au întrecut în diverse aplicaţii, de la proiecte pentru reţelele de socializare, pentru mobile şi web. Mai mult decât atât, participanții au fost recompensați cu câte 6.000 de euro.

Dacă până acum edițiile eMag Hackaton erau destinate doar inginerilor IT eMag, începând cu toamna acestui an competiția va fi extinsă la nivel național. Pe lângă faptul că se dorește stimularea creativității şi dorinţei de a inova, cele mai bune proiecte vor fi puse în aplicare ulterior.

Nu ratați, așadar, șansa de a vă face ideile cunoscute și de ce nu, de a câștiga cei 6.000 de euro pentru participare.

Sursa: www.businessmagazin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu