Caută pe acest blog:

11 decembrie 2012

Locuri de muncă în cadrul instituţiilor europene



În cazul în care nu aţi reuşit să găsiţi încă un loc de muncă, vă anunţăm că Oficiul european de selecţie de personal (EPSO) organizează în această perioadă, două concursuri pentru locuri de muncă în cadrul instituţiilor UE. Este vorba despre posturi în domeniile audit finanţe/contabilitate şi economie/statistică, iar cel de-al doilea concurs în domenii precum biologie şi sănătate, chimie, fizică sau inginerie civilă.


Înscrierile se fac în perioada:


  • 6 decembrie 2012 - 15 ianuarie 2013 pentru job-uri în finanţe, contabilitate şi economie
  • 20 decembrie 2012 – 22 ianuarie 2013 pentru cel de-al doilea conscurs

Salariile în astfel de posturi în cadrul ajung la valoarea de 3.300 de euro la care se adaugă alocaţia de expatriere (16% din salariu), alocaţia de rezidenţă în străinatate (4% din salariu), precum şi multe alte beneficii.

În afară de studii de specialitate în domeniile cerute, candidaţii trebuie să fie bine motivaţi şi cu abilităţi excelente în domeniile în care activează pentru a putea obţine locurile de muncă dorite în cadrul instituţiilor UE.

Pentru a vă familiariza cu cerinţele acestor concursuri în cadrul UE, dar şi pentru multe alte detalii, EPSO oferă informaţii legate de înscriere şi condiţiile de înscriere pe site-ul oficial sau urmărind link-ul Webinar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu