Caută pe acest blog:

18 septembrie 2012

Se ieftinesc creditele la bănci



Începem săptămâna cu veşti bune, în special pentru cei care doresc să obţină credite de la bănci. Aceasta, în ciuda faptului că, nu demult o mare parte din bănci au majorat semnificativ costurile de acordare a creditelor de consum şi pentru locuinţe în condiţiile în care cererea de credite era foarte mare. Această creştere neaşteptată a cererii de credite a atras după sine o atitudine mai selectivă a băncilor prin înăsprirea condiţiilor de acordare a creditelor. Cu toate acestea promoţiile nu s-au lăsat mult aşteptate întrucât bănci precum Reiffeisen Bank, Volksbank, OTP Bank şi CEC au lansat oferte deosebit de avantajoase.

Astfel, Reiffeisen Bank acordă finanţări cu dobânzi fixe şi nu percepe comisioane de acordare sau administrare pentru creditele de consum negarantate, până la sfârşitul lunii octombrie. Pe de altă parte, Volksbank a redus cu 1,5 puncte procentuale dobânda nominală percepută la creditele de consum acordate în lei, iar dobânzile percepute de bancă sunt fixe pe toată perioada creditului, potrivit şefului departamentului Dezvoltare Produse Retail al Volksbank.

Oferta Otp Bank este mai deosebită prin faptul că la creditele de consum contractate până la mijlocul lunii octombrie care vor fi rambursate respectând întocmai scadentarul iniţial, banca nu va percepe dobândă în cea de-a douăsprezecea lună a fiecărui an. Pe de altă parte CEC Bank se axează pe acordarea finanţărilor pentru locuinţe prin împrumuturi cu dobânzi promoţionale fixe de 5% la euro, respectiv de 6% la lei până la sfârşitul anului.

Informaţii privind condiţiile de acordare a creditelor puteţi obţine la sediile băncilor sau pe site-urile de Internet ale acestora.

Sursa: www.finantistii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu