Caută pe acest blog:

28 septembrie 2012

Proiectul Meet the Woman – un nou eveniment de Business Feminin




Discutăm astăzi despre o nouă oportunitate de lansare şi dezvoltare a femeilor în lumea afacerilor, şi anume proiectul Meet the Woman organizat de comunitatea de business feminin din România “Femei în Afaceri”. Această comunitate a fost înfiinţată în anul 2009 şi îşi propune dezvoltarea mediului de afaceri pentru femei şi promovarea acestuia la nivel naţional şi internaţional prin sprijin şi oportunităţi necesare pentru dezvoltare profesională.

Proiectul Meet the Woman se desfăşoară în perioada 25 septembrie – 4 decembrie şi constă în evenimente bilunare în cadrul cărora se discută teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor şi femei-lider care au obţinut excelenţa în profesia lor. De asemenea, la aceste evnimente iau cuvântul femei antreprenor de succes care se adresează femeilor aflate la începutul vieţii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate abordând teme de interes din domeniul afacerilor şi oferind posibile soluţii de reuşită.

Accesul la evenimentele de Business Feminin se face prin înscrierea la adresa inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar costul este de 80 ron/întâlnire. Mai multe detalii privind acest eveniment şi avantajele participării la acest proiect puteţi obţine accesând site-ul oficial al comunităţii Femei în Afaceri.

Sursa: www.femei-in-afaceri.ro

Un comentariu:

  1. Bună tuturor, sunt Patricia Sherman în Oklahoma SUA chiar acum. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea de a împrumuta 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o afacere nouă. Totul a început când mi-am pierdut casa și mi-am luat lucrurile din cauza politicii bancare și am întâlnit niște facturi și unele nevoi personale. Așa că am devenit foarte disperat și am început să caut fonduri în toate felurile. Din fericire pentru mine, o prietenă a mea, Linda mi-a spus despre o firmă a companiei de credit, am fost intrigată de fraudă, dar am fost intrigat de situația mea și nu am avut de ales decât să primesc sfaturi de la prietenul meu despre această companie. contactarea lor chiar s-a pus la îndoială din cauza experienței mele anterioare cu creditorii online, știai asta puțin? '' Elegantloanfirm@hotmail.com Această companie a fost foarte utilă pentru mine și colegul meu și astăzi, datorită acestei companii de credit, mândrul proprietar al muncii și responsabilităților bine organizate, mi-au zâmbit. Așadar, dacă aveți nevoie cu adevărat să vă dezvoltați sau să vă începeți propria afacere sau dacă aveți nevoie cu adevărat de a împrumuta bani în orice dificultate financiară, vă recomandăm să găsiți astăzi o oportunitate de dezvoltare financiară în afacerea dvs. {E-mail:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... online pentru creditul nu este o victimă a înșelătoriei. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere