Caută pe acest blog:

7 septembrie 2012

Continental investeşte din nou la Timişoara


Se întrevăd semne de revenire economică, cel puţin la Timişoara, unde Grupul Continental Automotive, unul dintre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial, plănuieşte noi investiţii prin extinderea producţiei. Este vorba despre o investiţie de 6 milioane de euro într-o nouă hală de producţie, iniţiativă ce va genera peste 400 de locuri de muncă. Continental Automotive a făcut investiţii în 46 de ţări, iar în România a investit peste 575 milioane de euro.

La nivelul întregii ţări, peste 50 de mari companii recrutează personal. Oferta de muncă din zona de vest este şi ea în permanentă creştere. Astfel, dacă doriţi să vă axaţi pe domeniul vânzărilor, vă informăm că Audionova şi Otter fac recrutări de personal pentru sucursalele din Timişoara.

Nu ne oprim aici întrucât şi Alcatel Timişoara  face recrutări pentru posturile de Wireless C++ Senior Software Development Engineer şi HR Recruiter. Însă, pentru mai multe apelaţi la site-urile de recrutare precum Bestjobs, Okazii.ro sau Myjob unde vă puteţi depune CV-urile şi scrisorile de intenţie.

De asemenea, AJOFM Timiş vă stă la dispoziţie cu o ofertă variată de locuri de muncă actualizată săptămânal, precum şi nenumărate programe de formare profesională care vă pot creşte şansele de angajare. Pentru aceasta vă puteţi adresa direct agenţiei sau puteţi obţine informaţii pe portalul www.timis.anofm.ro.

Sursa: www.finantistii.ro www.anofm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu