Caută pe acest blog:

4 septembrie 2012

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi


Ştim cu toţii cât de dificil este să obţii un loc de muncă atunci când te numeri printre cei proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţii. Potrivit datelor statistice, cel puţin unu din trei absolvenţi de studii superioare acceptă locuri de muncă sub nivelul pregătirii lor profesionale sau nu reuşesc deloc să găsească un loc de muncă. În condiţiile în care numărul absolvenţilor de studii liceale, fără bacalaureat a crescut îngrijorător, numărul muncitorilor necalificaţi a crescut şi el. În acest context, bătălia pentru puţinele locuri de muncă scoase la concurs este cât se poate de aprigă.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Locurilor de Muncă vine cu veşti bune, în acest sens, anunţând organizarea pe data de 28 septembrie, a celei de-a IX – a ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc la nivel naţional şi se doreşte a fi un prilej de înlesnire a contactului direct dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea locurilor de muncă.

ANOFM anunţa, de asemenea, ca agenţii economici care doresc să participe la eveniment să contacteze agenţiile de pe raza judeţului/sectorului de care aparţin până la data de 26 septembrie.

ANOFM  Bucureşti a anunţat deja sediile de desfăşurare a evenimentului pe fiecare sector. Agenţiile judeţene din restul teritoriului vor face cunoscute locaţiile de desfăşurare în cel mai scurt timp, de aceea nu ezitaţi să consultaţi site-urile oficiale ale agenţiilor judeţene de care apartineţi.

Sursa: www.anofm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu