Caută pe acest blog:

29 iunie 2012

Cursuri de antreprenoriat la Timişoara


Revenim cu noutăţi legate de oportunităţile de formare şi dezvoltare a antreprenorilor. Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş prin intermediul proiectului “Iniţiere în dezvoltarea afacerii”, a demarat înscrierile pentru o nouă serie de cursuri gratuite de antreprenoriat. Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi este derulat de Resources Development & Ideas Bucureşti în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – partener naţional Regiunea Vest.

Cursurile se adresează, în special, personalului de conducere din întreprinderi, micro întreprinderi şi IMM-uri. În această sesiune, cursurile se axează pe:
  • Iniţiere competenţe antreprenoriale – 6 - 7 iulie
  • Manager de proiect – 13 – 14 iulie
  • Perfecţionare competenţe antreprenoriale – 25 -26 iulie
  • Specializare competenţe antreprenoriale – 27 – 28 iulie
Participanţii beneficiază de cele mai bune servicii de consiliere şi coaching oferite de o echipă de specialişti din cadrul CCIAT. La finalul cursurilor, în urma unui examen, absolvenţii obţin certificate de absolvire autorizate de Consiliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor şi avizate de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Dosarele de înscrieri se depun la Centrul Regional de Afaceri până la data de 29 iunie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu