Caută pe acest blog:

22 mai 2012

Şcoala de vară HR Club Next Generation


Deşi majoritatea dintre noi aşteaptă cu nerăbdare vara pentru a se bucura de concediu, unii preferă să petreacă sezonul estival studiind. De aceea, astăzi vom vorbi despre Şcoala de vară HR Club Next Generation, un proiect dedicat tinerilor care vor să îşi construiască o carieră în domeniul resurselor umane. În acest an are loc cea de-a VI-a ediţie a şcolii de vară HR Club.

Acest proiect este organizat de HR Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, iar printre sponsori se numără şi Maastricht School of Management România. Oricine consideră că are experienţă şi potenţial în domeniul resurselor umane, se poate înscrie la acest proiect, însă doar 20 de tineri vor fi, în final, selectaţi pentru a participa la şcoala de vară.

Astfel, timp de două săptămâni, participanţii vor lua parte la seminarii, training-uri, vizite de companie şi sesiuni de lucru în echipă pentru a vedea ce înseamnă adevărata muncă în domeniul resurselor umane.

Înscrierile la şcoala de vară HR Club 2012, se fac gratuit până la data de 25 mai, pe baza CV-ului şi a unui eseu de o pagină intitulat "Modul în care sunt gestionate resursele umane influenţează în mod direct productivitatea angajaţilor şi, implicit, productivitatea întregii organizaţii. Argumentati sau contraargumentaţi”.

Pentru informaţii suplimentare şi date de contact accesaţi Şcoala de vară HRClub Next Generation.


Sursa: www.hr-club.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu