Caută pe acest blog:

18 mai 2012

Programele MBA 2012


Cu toţii ne dorim o carieră de succes răsplătită pe măsură, însa un astfel de obiectiv implică numeroase sacrificii. Iată de ce, astăzi, vom vorbi despre programele de tip MBA şi importanţa acestora pentru carieră.

Programele de tip MBA, mai exact, Master of Business Administration se adresează, în special, absolvenţilor de studii economice care doresc să îşi construiasca o carieră în domeniu. Aceste programe urmăresc formarea deprinderilor practice şi a cunoştinţelor teoretice necesare în ceea ce priveşte administrarea reuşită a unei afaceri. La finalul programelor MBA, absolvenţii primesc diplome în business management, care valorează enorm în acest moment pe piaţa muncii, întrucât companiile caută persoane bine pregătite. Se poate opta şi pentru programe MBA în domeniile financiar-bancar, producţie, consultanţa şi servicii profesionale, marketing şi retail, IT şi telecomunicaţii, media şi advertising etc.

Programele MBA înglobează cele mai bune metode de formare a unor manageri de succes, motiv pentru care un număr tot mai mare de absolvenţi din România optează pentru programele de tip MBA. În ciuda costurilor destul de ridicate pe care le implică un astfel de program, persoanele cu diplome MBA sunt foarte bine văzute pe piaţa muncii datorită:
  • dezvoltării personale şi a experienţei educaţionale
  • calităţii corpului profesoral
  • calităţii studenţilor
  • diversităţii studenţilor
  • calităţii procesului educaţional
În topul MBA România realizat în acest an de către Ziarul Financiar, primele locuri sunt ocupate de programul MBA Româno – Canadian, EMBA Tiffin University din SUA, EMBA Wu Executive Academy din Viena şi EMBA Central European University Business School.

În acest sens, ASEBUSS Bucureşti în colaborare cu programul MBA din Canada, cel mai bine cotat program MBA din 2012, vă invită să urmaţi programul Executive MBA. Următoarele sesiuni de înscriere pentru Executive MBA au ca dată limita fie 15 iunie 2012, fie 14 septembrie 2012. Detalii privind dosarul de înscriere, taxa de înscriere sau criteriile de eligibilitate puteţi obţine de pe site-ul www.asebuss.ro, secţiunea Admitere 2012. Nu ezitaţi, de asemenea, să consultaţi şi site-urile celorlalte universităţi amintite anterior.
Sursa: www.zf.ro www.asebuss.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu