Caută pe acest blog:

8 mai 2012

Energia viitorului – Timişoara ediţia a VI –a


Ţinând cont de epuizarea treptată a resurselor de energie, una dintre principalele soluţii viabile o constituie promovarea şi producerea energiei regenerabile. Odată cu intrarea României în Comunitatea Europeană, unul dintre obiectivele impuse ţării noastre a fost acela ca până în anul 2020, 20% din comsumul de energie consumată să fie produsă din surse regenerabile.

Mai mult decât atât, a fost elaborată o lege a energiei regenerabile care prevede acordarea de certificate verzi investitorilor de acest gen, în funcţie de cantitatea de energie produsă. Sunt evidente, aşadar, avantajele celor care investesc în producerea de energie verde, dar mai ales, efectele pozitive asupra mediului prin reducerea consumului de resurse epuizabile.

Iată că, investiţiile în acest domeniu se dovedesc a fi idei de afaceri de viitor. În acest sens, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş vă invită la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului “Energia Viitorului”, în cadrul căreia vor fi organizate seminarii şi conferinţe privind importanţa energiilor alternative nepoluante. În cadrul evenimentului vor fi prezentate:
  • sisteme şi echipamente de valorificare a energiei solare
  • sisteme de valorificare a energiei eoliene
  • sisteme de valorificare a energiei geotermale
  • sisteme de valorificare a biomasei
  • materiale de construcţii neconvenţionale
  • sisteme şi echipamente de eficientizare a energiilor convenționale
  • sisteme şi echipamente de ecologizare / reducere a poluării

Printr-un astfel de eveniment se doreşte atragerea interesului cât mai multor investitori. Nu ezitaţi, aşadar, să participaţi la cea de-a VI-a ediţie a manifestării “Energia Viitorului” organizată în perioada 31 mai – 2 iunie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu