Caută pe acest blog:

18 aprilie 2012

Locuri de muncă


După momentele de relaxare şi mesele copioase petrecute de sărbători, a venit momentul să ne îndreptăm din nou atenţia asupra problemelor cotidiene. Printre acestea se numără şi situaţia locurilor de muncă pentru cei care nu au reuşit, încă, să se angajeze.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a înregistrat, aşadar, circa 10.000 de locuri de muncă în această perioadă, în toate judeţele ţării. Companiile se întrec în oferte care mai de care mai atrăgătoare în diverse domenii de activitate, atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii  medii sau necalificaţi. De la ingineri, programatori, asistenţi medicali şi până la lucrători comerciali, vânzători sau ospătari, oportunităţile de angajare sunt variate. Tot ce trebuie să faceţi este să solicitaţi informaţii agenţiilor judeţene pentru ocuparea locurilor de muncă şi să trimiteţi CV-urile.

Mai mult decât atât, vă reamintim că la data de 27 aprilie va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă în 72 de locaţii din toate judeţele ţării, inclusiv municipiul Bucureşti, unde angajatorii şi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, se vor afla faţă în faţă în încercarea de a-şi satisface, reciproc, aşteptările. Informaţii suplimentare privind acest eveniment veţi putea obţine de pe site-urile agenţiilor judeţene înainte de eveniment.

Sursa: www.anofm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu