Caută pe acest blog:

22 martie 2012

Bursa locurilor de muncă 2012


Articolul de astăzi ne aduce veşti privind Bursa generală a locurilor de muncă din acest an. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Locurilor de Muncă va organiza în data de 27 aprilie 2012, Bursa Locurilor de Muncă ce va avea loc în toate judeţele ţării, inclusiv municipiul Bucureşti.

Evenimentul are drept obiectiv creşterea gradului de ocupare a locurilor de muncă, dar reprezintă totodată o oportunitate pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă de a cunoaşte ofertele prin contactul direct cu reprezentanţii diverselor companii. Acesta constituie  un avantaj şi pentru angajatori care îşi vor putea recruta personalul în mod direct în funcţie de propriile preferinţe şi fără intermediari.

Cei care doresc să profite de această ocazie pentru a-şi mări şansele de angajare, pot obţine mai multe informaţii de pe site-ul oficial ANOFM, www.anofm.ro. Locaţiile în care se va desfăşura evenimentul vor fi anunţate în parte de către fiecare Agenţie Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pe portal-urile online.

Sursa: www.anofm.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu