Caută pe acest blog:

6 februarie 2012

Joburi în 2012


Astăzi vă aducem veşti îmbucurătoare în ceea ce priveşte oportunităţile de angajare în acest an. Deşi ne confruntăm, momentan, cu probleme şi neajunsuri în această privinţă, companiile de resurse umane, precum Manpower, anunţă o creştere a ofertelor de muncă în anul 2012.

Potrivit studiului efectuat de experţii de la Manpower, domeniile în care se vor crea cele mai multe locuri de muncă sunt comerţul, în principal, urmat de industria prelucrătoare, construcţii, dar şi în agricultură. Acest fapt denotă oportunităţi mai mari de angajare pentru persoanele cu studii medii sau cei necalificaţi. Creşterea numărului de angajări este estimată în majoritatea zonelor ţării, însa cu predilecţie în centru, nord-vest, dar şi în zona de vet.

Pentru cea de-a doua lună a anului 2012, conform datelor furnizate de ANOFM, ofertele de muncă sunt destul de multe. Astfel, pentru persoanele cu studii superioare sunt scoase la concurs circa 700 de locuri de muncă pentru posturile de ingineri şi subingineri, programator, dansator, farmacist sau manager de proiect. Persoanele cu studii medii beneficiază de şi mai multe oportunitati de a găsi un loc de muncă, şi anume peste 7.500 de locuri de muncă pentru posturile de confecţioner, muncitor necalificat, vânzător, sudor, tâmplar universal, agent de vânzări, bucătar, paznic sau şofer.

Cei care sunt interesaţi sunt rugaţi să acceseze paginile de internet ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, www.anofm.ro , pentru mai multe informaţii.

Sursa: www.anofm.ro www.avocatnet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu