Caută pe acest blog:

13 februarie 2012

Cursuri de antreprenoriat pentru IMM-urile din Vest


Orice curs sau program de pregătire este binevenit atunci când este vorba despre bunăstearea unei afaceri. În acest sens, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a iniţiat proiectul “Iniţiere în dezvoltarea afacerii” prin care urmăreşte dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale ale managerilor şi angajaţilor cu funcţii de conducere din cadrul IMM-urilor.

Proiectul “Iniţiere în dezvoltarea afacerii” este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţiional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este derulat de Resources Development & Ideas Bucureşti în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – partener naţional Regiunea Vest.

Programele de formare şi serviciile de training din cadrul acestui proiect se vor derula pe durata întregului an 2012 cu ajutorul unei echipe de specialişti în activitatea de consiliere şi training în ceea ce priveşte antreprenoriatul şi dezvoltarea de afaceri noi. Obiectivele acestui proiect sunt:
  • dezvoltarea competenţelor manageriale pentru dezvoltarea unei cariere antreprenoriale
  • formarea abilităţilor necesare de utilizare a strategiilor de succes de creştere a competitivităţii în afaceri, a strategiilor de management şi marketing
  • conştientizarea de către membrii grupului ţintă a oportunităţilor existente în mediul de afaceri, necesitatea dezvoltării competenţelor antreprenoriale în condiţiile criză economice de pe piaţă

Firmele au posibilitatea de a înscrie la acest proiect una sau mai multe persoane care va beneficia gratuit de 4 module de instruire din cele 16 existente. Aceste cursuri sunt autorizate de către Consiliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor şi avizate de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0374-160831 – expert în formare profesională.

Sursa: www.timisoaraexpress.ro www.ziuadevest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu