Caută pe acest blog:

15 februarie 2012

Credite nerambursabile pentru tineri

Ţinând cont de faptul că orice sprijin este binevenit atunci când te afli la început de drum, astăzi vom discuta despre redeschiderea sesiunii de credite nerambursabile pentru tineri acordate de guvern. Aşadar, începând de astăzi, 15 februarie, tineri până în 35 de ani pot depune proiecte pentru creditele de 10.000 de euro din partea guvernului României.

Vă reamintim că este vorba despre iniţiativa Agenţiei Naţionale pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către tinerii întreprinzători. Pentru anul 2012, programul dispune de un buget de 21 milioane de lei şi urmăreşte dezvoltarea tinerilor antreprenori.

Pentru a participa la acest program, aveţi nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct împreuna cu alte documente necesare. Înscrierea se face online pe site-ul www.aippimm.ro.

Exista însă o serie de condiţii pentru tinerii care doresc să înceapă o afacere cu ajutorul creditului de la guvern. De asemenea, se impun o serie de obligaţii pentru cei care obţin creditele de 10.000 de euro, dar le sunt oferite şi facilităţi. Pentru a vă documenta în legătură cu toate aceste aspecte, accesaţi Programul pentrustimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzatoriitineri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu