Caută pe acest blog:

4 noiembrie 2011

Training-uri şi seminarii gratuite de formare antreprenorială

În ideea dezvoltării şi îmbunătăţirii mediului de afaceri, în special prin oportunităţi de formare şi dezvoltare a tinerilor antreprenori, Uniunea Europeană, prin Fondul Social European, în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului au iniţiat proiectul “Tineri Antreprenori de Succes”.

 
Obiectivele proiectului vizează, în principal:
 
  • dezvoltarea culturii antreprenoriale prin îmbunătăţirea accesului la informaţii din domeniu a tinerilor
  • implicarea tinerilor în antreprenoriat prin prezentarea oportunităţilor din mediul de afaceri românesc
  • dezvoltarea abilităţilor practice şi a cunoştinţelor necesare
  • stimularea tinerilor de a concepe şi implementa planuri de afaceri
  • sprijin acordat iniţierii afacerilor

Proiectul face parte din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale”

În cadrul proiectului “Tineri antreprenori de succes” se va organiza în data de 9 noiembrie, un seminar de informare intitulat “Finanţe pentru nonfinanţişti dedicate antreprenorilor”. Evenimentul va avea loc la sediul Extreme Training, firmă specializată în organizarea de cursuri de formare. Seminarul contribuie la îmbunătăţirea competenţelor şi abilităţilor antreprenoriale, dar şi la stimularea şi iniţierea ideilor de afaceri în rândul studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare. Deşi participarea la acest seminar este gratuită, locurile sunt limitate, motiv pentru care cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie până la data de 7 noiembrie.

Evenimente de acest gen au loc frecvent în diferite locaţii din România. Astfel, pentru a fi la curent şi a afla mai multe detalii privind acţiunile iniţiate în cadrul proiectului “Tineri Antreprenori de Succes”, nu ezitaţi să vizitaţi site-ul oficial www.antreprenoridesuccess.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu