Caută pe acest blog:

8 noiembrie 2011

Locuri de muncă în instituţiile UE

Cei care aspiră la locuri de muncă foarte bine plătite în cadrul intituţiilor Uniunii Europene au acum ocazia de a realiza acest lucru. Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO) scoate la concurs 600 de locuri de muncă pentru posturile de translatori şi interpreţi.

În prezent, în cadrul instituţiilor europene lucrează în jur de 620 de angajaţi români ale căror salarii pornesc de la 3.000 de euro şi pot ajunge la 6.500 de euro lunar. Dacă doriţi să vă alăturaţi co-naţionalilor care au reuşit să obţină un loc de muncă în cadrul UE, veţi fi nevoiţi să participaţi la concursurile de recrutare organizate de EPSO. Posturile pentru noii angajaţi sunt valabile pentru Luxemburg şi Bruxelles în funcţie de cereri.

Pot participa la aceste recrutări doar persoanele a căror limbă maternă este una dintre cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Job-urile constau în traduceri din cel puţin două limbi oficiale ale UE în limba maternă a translatorului a diverse documente din domeniile politic, legal, financiar-economic, ştiinţific şi tehnic.

Persoanele interesate pot trimite aplicaţiile online până la data de 29 noiembrie anul curent. Pentru mai multe detalii privind condiţiile de participare la concursurile de recrutare, precum şi modul şi data desfăşurării acestora, puteţi obţine accesând link-ul angajări în cadrul instituţiilor UE.

Sursa: www.money.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu