Caută pe acest blog:

9 august 2011

C&D Executive Consulting investeşte în oameni prin parteneriatul cu PracTeam

În articolul precedent v-am prezentat conceptul PracTeam şi scopul urmărit de acesta. După cum spuneam, PracTeam reprezintă un parteneriat inter-regional între universităţi şi mediul de afaceri, ceea ce înseamnă stagii de practică desfăşurate de studenţii facultăţilor de economie în cadrul firmelor şi instituţiilor implicate în acest proiect.

Pentru că dorim să sprijinim formarea celor mai buni studenţi economişti, ne-am implicat în acest proiect, fiind una dintre societăţile partenere. În concordanţă cu Ghidul de instruire şi orientare în carieră al studentului PracTeam, am pus la dispoziţia studenţilor cunoştinţele noastre de contabilitate, managementul salariilor şi consultanţă financiară. Ne-am străduit deopotrivă să dăm o notă originală modulului de practică prin discuţii interactive şi exerciţii practice.

Astfel, timp de o lună, şase studenţi ai Universităţii de Vest din Timişoara au stat faţă în faţă cu echipa C&D Executive formată din Cristian Cadia, Gheorghe Cadia, Sorina Cadia şi Ana Huţanu. Pe lângă punerea în practică a conceptelor specifice domeniului economic, studenţii au beneficiat şi de consiliere şi idei de orientare în carieră în funcţie de profilul fiecărui student.

În urma stagiului de practică, nu doar studenţii au avut de câştigat, ci echipa noastră prin identificarea stadiului în care se află studenţii la absolvirea studiilor. Studenţii sunt supuşi unei sesiuni de evaluare la finalul modulului practic, iar în funcţie de calificativul obţinut şi de interesul de care au dat dovadă în perioada stagiului, pot constitui potenţiali angajaţi ai firmei.

Toate acestea fiind spuse, echipa noastră vă urează un sfârşit de săptămână cât mai plăcut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu