Caută pe acest blog:

19 august 2011

50 lei/zi pentru postul de recenzor

Încheiem săptămâna cu informaţii legate de recensământul populaţiei din acest an. Aşadar, cei care îşi doresc un loc de muncă temporar, pot ocupa postul de recenzor pe o perioadă limitată, primind în schimb o remuneraţie cât se poate de atractivă în valoare de 50 lei pe zi.

Recensământul populaţiei şi al locuinţelor se va desfăşura anul acesta în luna octombrie. Un astfel de recensământ este necesar pentru a urmări evoluţia în timp a populaţiei şi a gospodăriilor, mai exact dezvoltarea umană durabilă.

Pentru realizarea acestui obiectiv, este necesară participarea a circa 120.000 de persoane pe postul de recenzori. Recenzorii sunt acele persoane care interacţionează direct cu populaţia efectuând interviuri şi culegând informaţii despre persoane, locuinţele, spaţiile colective de locuit şi gospodăriile acestora. Selecţionarea şi angajarea recenzorilor se efectuează de către primăriile din întreaga ţară.

Astfel, pentru a deveni recenzor, cei interesaţi sunt rugaţi să îşi depună cererile la primăriile din localităţile de domiciliu. Există, însă, o serie de cerinţe care trebuie îndeplinite pentru ocuparea postului de recenzor. Pentru informaţii suplimentare legate de condiţiile în care puteţi deveni recenzor, vă invităm să accesaţi link-ul recensământul populaţiei şi al locuinţelor2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu