Caută pe acest blog:

22 iulie 2011

Posturi vacante în instituțiile UE

Cu siguranță că oricare dintre noi şi-ar dori un loc de muncă într-una dintre instituțiile Uniunii Europene, dată fiind oferta salarială atrăgătoare. Cu toate acestea, obținerea unui astfel de post se dovedeste a fi extrem de dificilă din pricina concurenței.

Astfel, Comisia Europeană a inițiat o nouă sesiune de înscrieri pentru posturile de interpreți şi translatori în Parlamentul European, Comisia Europeană si Curtea Europeană de Justiție. Înscrierile au început în această lună şi se vor încheia la data de 12 august.

Cei care sunt interesați să participe la concurs şi să se alăture celor peste 600 de români angajați în cadrul UE, trebuie să stăpânească foarte bine, pe lângă engleză, franceză şi germană, şi una dintre limbile: cehă, maghiară, lituaniană, malteză, poloneză, slovacă, suedeză sau spaniolă. Selecția angajaților în cadrul acestui concurs este realizată de EPSO, Serviciul European de Selecție a Personalului. În ceea ce priveşte salariul, acesta depăşeşte suma de 4.000 de euro lunar.

Pentru mai multe detalii privind condițiile de înscriere şi candidații eligibili puteți obține urmărind link-ul 

Mult success participanților şi un weekend plăcut tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu