Caută pe acest blog:

17 mai 2011

Internetul atrage afacerile online

      Deşi ne confruntăm cu o situaţie economică critică, iar lucrurile nu par a se îndrepta spre făgaşul cel bun, există totuşi oameni care au ştiut cum să acţioneze pentru a avea succes în afaceri. Nu este vorba despre afaceri gigantice sau companii multinaţionale cu strategii sofisticate de acţiune. Sunt simpli români care şi-au transformat hobby-urile sau plăcerile de zi cu zi în afaceri profitabile.

     Şi pentru că ne aflam în era tehnologiei, şi după cum bine ştim, mediul online este “la putere”, este important de menţionat faptul că afacerile despre care vorbim în acest articol, se desfăşoară doar pe internet. Majoritatea populaţiei din ziua de azi este într-un fel sau altul dependentă de mediul virtual, ajungând să comunice pe internet, să plătească facturile sau să facă cumpărături online. De aceea, afacerile de acest gen se dovedesc a fi un real success.

     De la pasiunea de a crea bijuterii de tot soiul, îmbrăcaminte, reţete culinare, pasiunea pentru fotografie şi multe altele, oameni simpli au devenit adevăraţi afacerişti. Este de ajuns un blog pe care sunt postate informaţii despre produse şi pozele aferente sau un site, pentru cei mai bine informaţi în tainele IT-ului. Promovarea se poate face pe diferitele reţele de socializare de genul Facebook, Twitter etc. Astfel se creează reteaua de clienţi care pot comanda online tot ce doresc urmând a primi produsele prin curierat sau prin poştă. Ce poate fi mai simplu decât atât?

    Studiile efectuate arată că bugetele de publicitate pe internet cresc de la un an la altul. În România funcţionează peste 8000 de bloguri active. Câteva zeci dintre acestea vor deveni profitabile în acest an.

    Este îmbucurător să aflăm că nu ne complacem în situaţia economică în care se află ţara. După cum se spune, românul este inventiv şi descurcăreţ în orice situaţie, fapt dovedit şi de aceşti mici comercianţi virtuali ale căror profituri cresc văzând cu ochii.

    Sursa   www.incont.ro

Un comentariu:

  1. Cel mai profitabil afacere al momentului este: construirea unui nou brand de site social : SiteTalk.
    De ce? Pentru ca recompenseaza pe toti care isi formeaza porpriul grup de prieteni.Daca doresti poti participa, si ca partener. Oferta este al companiei Unaico Holding. Te poti alatura la construirea unui nou imperiu, in mod gratuit aici: http://www.sitetalk.com/?sponsor=eliteinvest

    RăspundețiȘtergere