Caută pe acest blog:

15 aprilie 2011

Schimbări!

Nu ne referim la schimbări economice sau climatice, ci la managerii ce și-au schimbat locul de muncă. Este destul de important să știm cine ce funcții ocupă, mai ales când vorbim de firme de la nivel național.

Vom începe cu Ilona Ciausoiu care părăsește Philips Romania, începând cu 1 mai 2011. Timp de aproape 13 ani dânsa a ocupat pozițiile de country manager și leader al sectorului consumer lifestyle Philips Romania. Putem spune că ea se numără printre cei mai longevivi manageri din piață. Ilona Ciausoiu a declarat că dorește să își schimbe domeniul, iar în prezent are în calcul două opțiuni.

Și la Sibex – Bursa de la Sibiu, au loc schimbări. Directorul actual, Teodor Ancuța urmează să fie înlocuit de către consultantul financiar irlandez Patricl Lyle Young. Acesta din urmă și-a început cariera ca fotojurnalist auto, iar ulterior s-a specializat în piețe financiare. Irlandezul a ocupat pe parcurs mai multe funcții printre care cea de broker, consultant și manager de investiții. A colaborat cu firme importante printre care Australian Derivatives Exchange şi Chicago Mercantile Stock Exchange.

Șeful Raiffeisen Bank, Andrei Stamatian va fi numit prim-vicepreședinte la CEC. Dânsul a fost numit în acestă funcție de către Ministerul Finanțelor Publice. Director general și președinte va rămâne în continuare Radu Grațian Ghetea, pentru încă un mandat.

Gabriel Balaban, fost partener în cadrul Gardiner&Theobald, este noul șef al departamentului de project management și building consultancy în cadrul companiei de consultanță imobiliară King Struge. Acesta are peste 14 ani de experiență în domeniul construcțiilor și real estate. De asemenea, aria sa de competențe include project, cost management, monitorizarea proiectelor pentru instituțiile finanțatoare, managementul dezvoltării proiectelor și audit tehnic al clădirilor.

Cam acestea sunt schimbările majore care vor avea loc în următoare perioadă. Că va fi bine sau nu, rămâne să vedem!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu