Caută pe acest blog:

23 octombrie 2012

JuniorJobs – portal de recrutare pentru tinerii sub 22 de ani



O mulţime de tineri proaspăt ieşiţi de pe băncile facultăţilor se plâng de puţinele oportunităţi de angajare existente în momentul de faţă. Mai mult decât atât, intervin şi pretenţiile angajatorilor care le îngreunează şi mai mult situaţia, fiind la început de drum,  şi fără experienţa necesară.

Tocmai de aceea există Junior Jobs, un portal online menit să stea la dispoziţia tinerilor prin consiliere, orientare şi facilitarea accesului la piaţa forţei de muncă. Pentru că nu întotdeauna au parte de sfaturi din partea unor profesionişti, Junior Jobs este portalul ideal de recrutare a tinerilor sub 22 de ani.

Accesul pe acest poral este gratuit atât pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cât şi pentru reprezentanţii companiilor aflate în căutare de angajaţi. Singura condiţie este ca tinerii să aibă sub 22 de ani şi să completeze un scurt formular de înscriere, bifând domeniile de carieră dorite.

Pentru moment, portalul Junior Jobs aşteaptă înscrierea a cât mai mulţi membrii, urmând ca în curând să îţi înceapă activitatea de portal de recrutare.

Vă reamintim, de asemenea, că la sfârşitul acestei săptămâni, pe 26 şi 27 octombrie va avea loc Târgul de Carieră - Angajatori de Top, cel mai mare eveniment de carieră la nivel naţional, ce se adresează tinerilor profesionişti în căutarea unui job.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu