Caută pe acest blog:

14 martie 2012

Oportunităţi de angajare în cadrul UE


Pentru că toţi aspirăm la un loc de muncă bine plătit, astăzi vă informăm cu privire la noile oportunităţi de angajare în cadrul instituţiilor europene. Aşadar, Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO), dă startul înscrierilor pentru competiţia anuală a locurilor de muncă în instituţiile europene.

Înscrierile încep mâine, 15 martie şi se încheie la data de 17 aprilie 2012. Persoanele interesate pot concura pentru circa 300 de posturi de administrator în domenii precum:

·         Administraţie publică europeană

·         Drept

·         Audit

·         Comunicare şi Relaţii Externe

 

Responsabilităţile administratorilor în cadrul instituţiilor UE se leagă de elaborarea politicilor şi de punerea în aplicare a legislaţiei europene, efectuarea de analize şi activităţi de consiliere. Remuneraţia pentru  un astfel de post poate ajunge la 4.200 sau chiar 5.350 de euro.

 

Competiţia se adesează cetăţenilor din toate statele membre UE şi singura condiţie este aceea de a fi urmat studii superioare în domeniile cerute. Toţi cei care doresc să profite de această ocazie şi să îşi încerce norocul, se pot înscrie online pe site-ul oficial al EPSO, www.eu-careers.eu. De asemenea, pe acelaşi portal, puteţi obţine informaţii cu privire la etapele de selecţie şi probele ce urmează a fi susţinute de către participanţi.

 

Sursa: www.eu.careers.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu