Caută pe acest blog:

8 octombrie 2011

Cele mai bune universităţi de profil economic din România

La final de săptămână aflăm care sunt cele mai bune facultăţi de profil economic din România prin intermediul unei clasificari realizate de Ministerul Educatiei.

Studiul Ministerului Educaţiei şi Cercetării relevă că printre facultăţile economice de renume din România se numără în primul rând, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Acestea sunt urmate de alte universităţi din tară, precum cele din  Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea “Constantin Brancoveanu” din Piteşti, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava sau Universitatea “A.I. Cuza” din Iaşi care, şi ele, au primit calificative foarte bune.

Pentru cei care doresc să afle cât de bine este văzută şi catalogată facultatea pe care o urmează, site-ul oficial al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, www.edu.ro , vă aşteaptă cu informaţiile necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu