Caută pe acest blog:

23 august 2010

In septembrie, s-ar putea debloca posturi in aparatul bugetar

Premierul Emil Boc a anuntat, sambata, ca in luna septembrie Guvernul va face o analiza cu ce posturi se vor debloca in sanatate, justitie si administratie.
"In luna septembrie, dupa ce se incheie prima etapa a procesului de restructurare, vom face o analiza cu ce posturi pot fi deblocate in sistem. In Justitie ni se cere sa avem un numar mai mare si de magistrati. Mai sunt si alte lucruri care pot fi imbunatatite. Sanatate, justitie, administratie - vom face o evaluare ca sa se deblocheze posturi", a precizat prim-ministrul.
Boc si-a exprimat increderea ca Senatul nu va amana aprobarea legii ANI, pentru care exista niste angajamente internationale.
"Sper ca Senatul sa nu amane sub nicio forma legea ANI. Avem niste angajamente pe care trebuie sa le respectam", a mai spus Boc.
In ceea ce priveste incendiul de la Maternitatea Giulesti, premierul spera sa fie o lectie pentru administratiile locale care au preluat spitale. "Sper sa fie si un semn de responsabilitate", a spus Boc.
De altfel, in toata tara se fac controale la unitatile spitalicesti cu privire la paza contra incendiilor.
"Acum se deruleaza in toata tara de la nivel guvernamental controale pe ceea ce inseamna dotarea elementara cu privire la paza contra incendiilor si alte lucruri de acest fel, dar sper sa fie si un semn de responsabilitate pentru toate autoritatile care au spitale in administrare", a spus premierul.


sursa articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu